• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 350 gramų mesos (kiaulienos ir jautienos faršas)
  • 3 tešlos (mielinė, šaldyta, lakštai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyti tešlą.

    Apkepinti keptuvėje faršą, susmulkintą svogūną su prieskoniais. Tada kartu sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius. Į paruoštą mėsos masę sudėti sutarkuotą sūrį.

    Suformuoti tešlą ir įdaryti mėsos mase (aš dariau pynutes). Kepinius aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 150 - 200°C temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

    Skanaus :)

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 350 gramų mesos (kiaulienos ir jautienos faršas)
  • 3 tešlos (mielinė, šaldyta, lakštai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyti tešlą.

    Apkepinti keptuvėje faršą, susmulkintą svogūną su prieskoniais. Tada kartu sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius. Į paruoštą mėsos masę sudėti sutarkuotą sūrį.

    Suformuoti tešlą ir įdaryti mėsos mase (aš dariau pynutes). Kepinius aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 150 - 200°C temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

    Skanaus :)

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų