Sumaišykite visus, išskyrus sviestą, ingredientus. Tuomet sudėkite minkštą sviestą ir gerai išminkykite. Išminkius sudėkite į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite ir palikite porai valandų, kad tešla pakiltų. Iš pakilusios tešlos suformuokite mažas bandeles ir palikite dar maždaug 50 min., kad bandelės pakiltų. Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Gaunasi labai minkštos ir kvapnios bandelės. Skanaus.
Autorius: Sonata
INGREDIENTAI:
50 gramų medaus
350 gramų kvietinių miltų
170 mililitrų pieno
80 mililitrų jogurto (natūralus)
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
45 gramai sviesto
8 gramai mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite visus, išskyrus sviestą, ingredientus. Tuomet sudėkite minkštą sviestą ir gerai išminkykite. Išminkius sudėkite į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite ir palikite porai valandų, kad tešla pakiltų. Iš pakilusios tešlos suformuokite mažas bandeles ir palikite dar maždaug 50 min., kad bandelės pakiltų. Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Gaunasi labai minkštos ir kvapnios bandelės. Skanaus.