Iškočiojame sluoksniuotą tešlą ir supjaustome kvadratais. Dešreles supjaustome nedideliais gabalėliais. Sūrį supjaustome kubeliais. Ant tešlos kvadratų dedame po gabalėlį dešrelės, keletą kubelių sūrio, pabarstome bazilikais, sulenkiame tešlos kampelius į vidurį ir sulipiname. Paruoštas bandeles dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos, aptepame bandeles plaktu kiaušiniu ir kepame apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame dar šiltus, nes tuomet feta sūris būna skaniausias. Skanaus!
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 vienetas kiaušinių
3 vienetai dešrelių
160 gramų feta sūrio
300 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iškočiojame sluoksniuotą tešlą ir supjaustome kvadratais. Dešreles supjaustome nedideliais gabalėliais. Sūrį supjaustome kubeliais. Ant tešlos kvadratų dedame po gabalėlį dešrelės, keletą kubelių sūrio, pabarstome bazilikais, sulenkiame tešlos kampelius į vidurį ir sulipiname. Paruoštas bandeles dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos, aptepame bandeles plaktu kiaušiniu ir kepame apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame dar šiltus, nes tuomet feta sūris būna skaniausias. Skanaus!