• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 150 gramų cukraus
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų sviesto
  • 25 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių.
    Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą.
    Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 g).
    Užminkytą tešlą pastatyti 30-50 min. šiltoje patalpoje, kad tešla pakiltų.
    Paruoštą tešlą iškočioti 5-6 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvynioti vyniotinį.
    Vyniotinį supjaustyti 4-5 cm pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardas.
    20-30 min. Pastatyti šiltoje patalpoje, kad pakiltų.
    Kepti 10-15 min. 230-240 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Apokina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 150 gramų cukraus
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų sviesto
  • 25 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių.
    Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą.
    Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 g).
    Užminkytą tešlą pastatyti 30-50 min. šiltoje patalpoje, kad tešla pakiltų.
    Paruoštą tešlą iškočioti 5-6 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvynioti vyniotinį.
    Vyniotinį supjaustyti 4-5 cm pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardas.
    20-30 min. Pastatyti šiltoje patalpoje, kad pakiltų.
    Kepti 10-15 min. 230-240 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Apokina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų