Sumaišykite viename dubenyje tapijokos miltus ir druską. Į tą patį dubenį sudėkite tirpintą sviestą bei kiaušinius ir gerai išmaišykite. Tuomet sudėkite tarkuotą sūrį ir palaipsniui minkant pilkite pieną, kol tešla taps minkšta ir atkibs nuo indo kraštų. Suminkytą tešlą padėkite 20 min. į šaldytuvą. Iš atšaldytos tešlos suformuokite apie 1,5 cm skersmens tešlos kamuoliukus. Kepkite apie 20 min. 220 laipsnių temperatūroje. Valgykite atvėsusias. Skanaus.
Sumaišykite viename dubenyje tapijokos miltus ir druską. Į tą patį dubenį sudėkite tirpintą sviestą bei kiaušinius ir gerai išmaišykite. Tuomet sudėkite tarkuotą sūrį ir palaipsniui minkant pilkite pieną, kol tešla taps minkšta ir atkibs nuo indo kraštų. Suminkytą tešlą padėkite 20 min. į šaldytuvą. Iš atšaldytos tešlos suformuokite apie 1,5 cm skersmens tešlos kamuoliukus. Kepkite apie 20 min. 220 laipsnių temperatūroje. Valgykite atvėsusias. Skanaus.