INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių (virtos)
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų pupelių (baltosios)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai, pjaustyti)
- 250 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 750 gramų pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupelės išverdamos ir supilamos į graibštą. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir truputį apkepinami aliejuje. Į juos sudedama kubeliais supjaustytas kumpis. Viskas dar pakepinama kartu ir sumaišoma su pupelėmis, įberiama pipirų, druskos ir citrinos žievelės. Valgis apibarstomas svogūnų laiškais ir paduodamas su aštriu pomidorų padažu ir virtomis bulvėmis.
REKLAMA