• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių (trinys)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 stiklinės sultinio
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
    Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
    Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
    Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
    Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių (trinys)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 stiklinės sultinio
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
    Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
    Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
    Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
    Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų