INGREDIENTAI:
- 40 gramų cukraus pudros
- 60 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 75 gramai margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 40 gramų grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną ištrinti su cukrumi, įdėti išplaktą kaiušinį, grietinę, kmynus, druską, kepimo miltelius, sumaišytus su miltais ir išminkyti tešlą.
Padėti 20-30 minučių į šaldytuvą.
Ištraukti, iškočioti plonu sluoksniu, supjaustyti 10 centimetrų ilgio ir 1-1,5 centimetrų pločio juostelėmis.
Kiekvieną juostelę perrišti mazgeliu, išvirti verdančiame aliejuje, sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų. Pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA