INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (marinatui)
- 4 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek imbierų
- 3 vienetai laurų lapų
- 2 vienetai morkų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (sėklos)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai silkių
- 2 valgomieji šaukštai acto (vyno, marinatui)
- 300 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
- 8 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę išdaryti, išimti kaulus, supjaustyti 1 cm gabaliukais.
Vyną, cukrų, actą, sojų padažą sumaišyti ir užvirinti. Tada atvėsinti.
Morkas, svogūnus, imbierą (2 cm) supjaustyti žiedais. Susmulkinti laurus, sudėti pipirus, gvazdikėlius ir garstyčias.
Silkę ir daržoves sudėti sluoksniais į stiklainius ir užpilti atvėsusiu marinatu.
Uždengti dangteliu ir padėti į šaldytuvą 2 paroms.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (marinatui)
- 4 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek imbierų
- 3 vienetai laurų lapų
- 2 vienetai morkų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (sėklos)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai silkių
- 2 valgomieji šaukštai acto (vyno, marinatui)
- 300 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
- 8 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę išdaryti, išimti kaulus, supjaustyti 1 cm gabaliukais.
Vyną, cukrų, actą, sojų padažą sumaišyti ir užvirinti. Tada atvėsinti.
Morkas, svogūnus, imbierą (2 cm) supjaustyti žiedais. Susmulkinti laurus, sudėti pipirus, gvazdikėlius ir garstyčias.
Silkę ir daržoves sudėti sluoksniais į stiklainius ir užpilti atvėsusiu marinatu.
Uždengti dangteliu ir padėti į šaldytuvą 2 paroms.
Autorius: Eglužė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI