• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (marinatui)
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek imbierų
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių (sėklos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai silkių
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vyno, marinatui)
  • 300 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
  • 8 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę išdaryti, išimti kaulus, supjaustyti 1 cm gabaliukais.
    Vyną, cukrų, actą, sojų padažą sumaišyti ir užvirinti. Tada atvėsinti.
    Morkas, svogūnus, imbierą (2 cm) supjaustyti žiedais. Susmulkinti laurus, sudėti pipirus, gvazdikėlius ir garstyčias.
    Silkę ir daržoves sudėti sluoksniais į stiklainius ir užpilti atvėsusiu marinatu.
    Uždengti dangteliu ir padėti į šaldytuvą 2 paroms.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (marinatui)
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek imbierų
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių (sėklos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai silkių
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vyno, marinatui)
  • 300 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
  • 8 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę išdaryti, išimti kaulus, supjaustyti 1 cm gabaliukais.
    Vyną, cukrų, actą, sojų padažą sumaišyti ir užvirinti. Tada atvėsinti.
    Morkas, svogūnus, imbierą (2 cm) supjaustyti žiedais. Susmulkinti laurus, sudėti pipirus, gvazdikėlius ir garstyčias.
    Silkę ir daržoves sudėti sluoksniais į stiklainius ir užpilti atvėsusiu marinatu.
    Uždengti dangteliu ir padėti į šaldytuvą 2 paroms.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų