• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 galva kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 1 stiklinė pupelių (virtos)
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 galva kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 1 stiklinė pupelių (virtos)
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą apvirkite ir išskirstykite lapus. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir apkepkite kartu su susmulkintais svogūnais ir paprika. Po to sudėkite pupeles, prieskonius ir pasūdykite. Suformuokite balandėlius, juos sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, troškinkite apie 10 min. Tada supilkite grietinę ir sudėkite sviestą. Troškinkite dar apie 10 min.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų