Faršo paruošimas: kalmarus sumalti kartu su svogūnais. Ryžius išvirti, pasūdyti, įberti pipirų ir sumaišyti su kalmarais. Kopūsto lapus išvirti ir įdaryti faršu, šiek tiek apkepti. Balandėlius sudėti į puodą, užpilti vandeniu, grietine, pomidorų padažu ir ištroškinti.
Autorius: Solveiga
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų kopūstų
2 vienetai pomidorų pastos
100 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek pomidorų padažo
500 gramų kalmarų
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršo paruošimas: kalmarus sumalti kartu su svogūnais. Ryžius išvirti, pasūdyti, įberti pipirų ir sumaišyti su kalmarais. Kopūsto lapus išvirti ir įdaryti faršu, šiek tiek apkepti. Balandėlius sudėti į puodą, užpilti vandeniu, grietine, pomidorų padažu ir ištroškinti.