Ryžius išvirti. Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta. Kopūstų lapus pavirti 2-3 min. Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje. Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Autorius: vegetarė
INGREDIENTAI:
10 gramų kopūstų (lapai)
200 gramų ryžių
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
500 gramų grybų (šviežūs)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirti. Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta. Kopūstų lapus pavirti 2-3 min. Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje. Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti. Patiekti su virtomis bulvėmis.