INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kopūstų (nedidelis)
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 3 stiklinės ryžių (virti)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje.
Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus.
Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite.
Patiekite su bulvių koše.
Skanaus!
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kopūstų (nedidelis)
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 3 stiklinės ryžių (virti)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje.
Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus.
Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite.
Patiekite su bulvių koše.
Skanaus!
Autorius: Rima
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
-->
× Pranešti klaidą SIŲSTI