• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai baklažanų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Baklažanus ištepti aliejumi, pašauti į orkaitę ir kepti, kol susprogs odelė, apie 15 min. Tada šaukštu išimti iš balažanų minkštimą.
    Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę. Smulkiai supjaustyti.
    Svogūną susmulkinti, užpilti verdančiu, o po to šaltu vandeniu.
    Viską sumaišyti, pasūdyti pagal skonį, suberti pipirus. Gautą masę sutrinti. Supilti aliejų, išmaišyti.
    Prieš patiekiant apibarstyti žalumynais.

Autorius: Natalja

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai baklažanų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Baklažanus ištepti aliejumi, pašauti į orkaitę ir kepti, kol susprogs odelė, apie 15 min. Tada šaukštu išimti iš balažanų minkštimą.
    Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę. Smulkiai supjaustyti.
    Svogūną susmulkinti, užpilti verdančiu, o po to šaltu vandeniu.
    Viską sumaišyti, pasūdyti pagal skonį, suberti pipirus. Gautą masę sutrinti. Supilti aliejų, išmaišyti.
    Prieš patiekiant apibarstyti žalumynais.

Autorius: Natalja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų