• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (Biovela)
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (Biovela)
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus perpjauname išilgai per pusę, išskobiame vidų, pabarstome truputį druskos. Dešrą supjaustom kubikėliais, svogūną pakepinam ir sumaišom su dešra.
    Darom bešamelį: ištirpiname sviestą, dedame miltus, pakaitiname truputį, supilame karštą pieną, maišydami supilame trynį. Kai užvirs dedam fermentinį sūrį.
    Į kiekvieną baklažaną dedame dešros įdaro, ant viršaus paruošto padažo. Skardą patepame aliejumi ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30- 40 minučių.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų