• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 1.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai greipfruktų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona, saldžioji)
  • šiek tiek petražolių (šviežios)
  • 1/3 vieneto porų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite šviežiai išspaustomis pusės citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
    Greipfrutus perpjaukite per pusę, išskobkite minkštimą ir atskirkite jį nuo karčiųjų baltų pertvarėlių, o išsiskyrusias sultis supilkite į atskirą indelį.
    Porus ir papriką smulkiai supjaustykite.
    Visus komponentus sumaišykite dubenėlyje, pagardinkite druska, cukrumi, pipirais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, aliejumi ir permaišykite.
    Į išskobtas greipfrutų puseles dėkite paruoštų salotų, apšlakstykite šviežiai išspaustomis 1 citrinos sultimis, papuoškite petražolių lapeliais ir patiekite į stalą.
    Patarimas: Šioms salotoms galite naudoti svogūnus. Jie bus švelnesnio skonio ir kvapo, jei supjausčius perliesite karštu vandeniu.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 1.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai greipfruktų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona, saldžioji)
  • šiek tiek petražolių (šviežios)
  • 1/3 vieneto porų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite šviežiai išspaustomis pusės citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
    Greipfrutus perpjaukite per pusę, išskobkite minkštimą ir atskirkite jį nuo karčiųjų baltų pertvarėlių, o išsiskyrusias sultis supilkite į atskirą indelį.
    Porus ir papriką smulkiai supjaustykite.
    Visus komponentus sumaišykite dubenėlyje, pagardinkite druska, cukrumi, pipirais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, aliejumi ir permaišykite.
    Į išskobtas greipfrutų puseles dėkite paruoštų salotų, apšlakstykite šviežiai išspaustomis 1 citrinos sultimis, papuoškite petražolių lapeliais ir patiekite į stalą.
    Patarimas: Šioms salotoms galite naudoti svogūnus. Jie bus švelnesnio skonio ir kvapo, jei supjausčius perliesite karštu vandeniu.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų