• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų cukraus
  • 120 gramų avižinių dribsnių
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto
  • 8 vienetai slyvų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų cukraus
  • 120 gramų avižinių dribsnių
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto
  • 8 vienetai slyvų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Slyvas supjaustykite, dubenyje sumaišykite su šaukštu miltų ir dviem šaukštais cukraus ir palikite.
  2. Likusius miltus, cukrų, druską bei avižinius dribsnius sumaišykite kitame dubenyje. Tada įmaišykite šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą ir padarykite trupininę tešlą.
  3. Pirmiausia į kepimo formeles sudėkite slyvas, tada ant viršaus - tešlos. Kepkite 180°C temp., kol gražiai pagels.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų