• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės avižinių dribsnių
  • 2 stiklinės pieno ( ar vanduo)
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės avižinių dribsnių
  • 2 stiklinės pieno ( ar vanduo)
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti vandeniu ar pienu, kad išbrinktų.Galima užpilti karštu pienu,uždengti,tada išbrinksta greičiau.
  2. Rytą į išbrinkusius dribsnius berti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti druskos ir cukraus ir gerai išmaišyti.
  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ir cukrumi, užsigeriant mėgiama arbata ar kava

    Skanaus.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų