• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 0.5 stiklinės saulėgrąžų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 1 stiklinė kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 4 saujos razinų
  • 1.5 stiklinės avižinių dribsnių
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmušti kiaušinį suberti cukrų , druską, vanilinį cukrų, įpilti kefyro, suberti razinas , saulėgrąžas ir viską gerai išmaišyti. į masę supilti avižas ir miltus. Maišyti tol, kol gausis vientisa masė. Arbatiniu šaukšteliu padaryti mažus rutuliukus ir virti juos aliejuje kol paruduos. Galima apibarstyti cukraus pudra arba patiekti su skystu šokoladu .

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 0.5 stiklinės saulėgrąžų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 1 stiklinė kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 4 saujos razinų
  • 1.5 stiklinės avižinių dribsnių
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmušti kiaušinį suberti cukrų , druską, vanilinį cukrų, įpilti kefyro, suberti razinas , saulėgrąžas ir viską gerai išmaišyti. į masę supilti avižas ir miltus. Maišyti tol, kol gausis vientisa masė. Arbatiniu šaukšteliu padaryti mažus rutuliukus ir virti juos aliejuje kol paruduos. Galima apibarstyti cukraus pudra arba patiekti su skystu šokoladu .

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų