Įmušti kiaušinį suberti cukrų , druską, vanilinį cukrų, įpilti kefyro, suberti razinas , saulėgrąžas ir viską gerai išmaišyti. į masę supilti avižas ir miltus. Maišyti tol, kol gausis vientisa masė. Arbatiniu šaukšteliu padaryti mažus rutuliukus ir virti juos aliejuje kol paruduos. Galima apibarstyti cukraus pudra arba patiekti su skystu šokoladu .
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
0.5 stiklinės saulėgrąžų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
1 stiklinė kefyro
šiek tiek druskos
4 saujos razinų
1.5 stiklinės avižinių dribsnių
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įmušti kiaušinį suberti cukrų , druską, vanilinį cukrų, įpilti kefyro, suberti razinas , saulėgrąžas ir viską gerai išmaišyti. į masę supilti avižas ir miltus. Maišyti tol, kol gausis vientisa masė. Arbatiniu šaukšteliu padaryti mažus rutuliukus ir virti juos aliejuje kol paruduos. Galima apibarstyti cukraus pudra arba patiekti su skystu šokoladu .