Visus nurodytus ingredientus sumaišome viename dubenyje. Iš gautos masės suformuojame nedidelius kamuoliukus ir kepame juos įkaitusiame aliejuje. Patiekiame šiltus prie mėsos patiekalų arba vienus. Skanaus.
Autorius: Vitalija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kmynų
1 vienetas svogūnų
2 stiklinės žirnių (nuto (kitaip avinžirniai))
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus nurodytus ingredientus sumaišome viename dubenyje. Iš gautos masės suformuojame nedidelius kamuoliukus ir kepame juos įkaitusiame aliejuje. Patiekiame šiltus prie mėsos patiekalų arba vienus. Skanaus.