INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek laurų lapų
- 4 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 3 stiklinės pupelių (žalios)
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 800 gramų avienos (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyta mėsa sudedama į puodą su karštu sultiniu arba vandeniu, pasūdoma, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės, bulvės, pupos ir šutinama, kol viskas suminkštėja. Baigiant šutinti, supilama grietinė. Šutinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiama raugintų ar marinuotų agurkų, pomidorų.
REKLAMA