• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 4 vienetai salotų (lapai)
  • šiek tiek garstyčių
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 200 gramų pieno ((geriausia pjaustytas grežinėliais))
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 400 gramų avienos (faršas)
  • 4 vienetai bandelių (mėsainiams)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 4 vienetai salotų (lapai)
  • šiek tiek garstyčių
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 200 gramų pieno ((geriausia pjaustytas grežinėliais))
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 400 gramų avienos (faršas)
  • 4 vienetai bandelių (mėsainiams)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošiame mėsą: į faršą įmaišome prieskonių (druska, pipirai, paprika, kalendra ir kt.)

    Suformuojame 4 paplotėlius iš faršo. Paplotėlius daryti didesnio skersmens nei bandelės, nes kepant mėsa šiek tiek susitraukia.

    Keptuvėje įkaitiname aliejų ir įdedame paplotėlius kepti ant silpnos ugnies.
    Kol paplotėliai kepa, paruošiame bandeles: patepame kečupo, uždedame salotos lapą ir griežinėliais supjaustytus raugintus agurkus.

    Iškepusius mėsos paplotėlius dedame ant paruoštų bandelių, gardiname kečupu ir garstyčiomis, uždedame sūrio ir pridedame pomidorų.
    Uždedame viršutinę bandelės dalį.

    Skanaus!

    Šis patiekalas tikrai nustebins svečius antrąją Kalėdų dieną, pavargusius nuo įvairių silkių patiekalų.

Autorius: Vaidotas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų