PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošiame mėsą: į faršą įmaišome prieskonių (druska, pipirai, paprika, kalendra ir kt.)
Suformuojame 4 paplotėlius iš faršo. Paplotėlius daryti didesnio skersmens nei bandelės, nes kepant mėsa šiek tiek susitraukia.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir įdedame paplotėlius kepti ant silpnos ugnies.
Kol paplotėliai kepa, paruošiame bandeles: patepame kečupo, uždedame salotos lapą ir griežinėliais supjaustytus raugintus agurkus.
Iškepusius mėsos paplotėlius dedame ant paruoštų bandelių, gardiname kečupu ir garstyčiomis, uždedame sūrio ir pridedame pomidorų.
Uždedame viršutinę bandelės dalį.
Skanaus!
Šis patiekalas tikrai nustebins svečius antrąją Kalėdų dieną, pavargusius nuo įvairių silkių patiekalų.