• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų aviečių (užpilui)
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai, užpilui)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 300 gramų grietinėlės (10-20 proc., užpilui)
  • 100 gramų sviesto (tešlai)
  • 200 gramų baltojo šokolado (užpilui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus, sumaišytus su cukrumi, suberkite kubeliais supjaustytą šaltą sviestą, įmuškite kiaušinį. Išminkykite tešlą. Laikykite tešlą 30 minučių šaldytuve. Tešla išklokite kepimo formą.
    Kepkite 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
    Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje, kai šiek tiek pravės, bet nepradės stingti įmaišykite grietinėlę, kiaušinius.
    Ant tešlos sudėkite avietes ir supilkite užpilą.
    Kepkite 35 minutes 160 laipsnių orkaitėje.
    Jei mėgstate apibarstykite migdolais :)

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų aviečių (užpilui)
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai, užpilui)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 300 gramų grietinėlės (10-20 proc., užpilui)
  • 100 gramų sviesto (tešlai)
  • 200 gramų baltojo šokolado (užpilui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus, sumaišytus su cukrumi, suberkite kubeliais supjaustytą šaltą sviestą, įmuškite kiaušinį. Išminkykite tešlą. Laikykite tešlą 30 minučių šaldytuve. Tešla išklokite kepimo formą.
    Kepkite 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
    Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje, kai šiek tiek pravės, bet nepradės stingti įmaišykite grietinėlę, kiaušinius.
    Ant tešlos sudėkite avietes ir supilkite užpilą.
    Kepkite 35 minutes 160 laipsnių orkaitėje.
    Jei mėgstate apibarstykite migdolais :)

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų