Austres prapjauti ir išvirti. Aliejuje apkepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas. Kai daržovės bus beveik gatavos, sudėti išvirtas austres ir dar patroškinti 10 min. Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintą česnaką, druską, pipirus. Kai viskas atvės, įpilti šiek tiek acto (pagal skonį). Paskaninti krapais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek acto
1 kilogramas austrių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Austres prapjauti ir išvirti. Aliejuje apkepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas. Kai daržovės bus beveik gatavos, sudėti išvirtas austres ir dar patroškinti 10 min. Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintą česnaką, druską, pipirus. Kai viskas atvės, įpilti šiek tiek acto (pagal skonį). Paskaninti krapais.