Į 1l stiklainio dugną klojame keletą vynuogių lapų, skiltį česnako, druskos, priekonių konservavimui mišinio ir čili pipiriuką. Nedideliais agurkais prigrūdame stiklainį ir užpilame šaltu šaltinio ar gręžinio vandeniu (kuo šaltesnis - tuo geriau). Vandentiekio vanduo šiam receptui netinka, agurkai susiraukšlėja. Dengiame nuplikytu verdančiu vandeniu plastikiniu dangteliu ir iškart į rūsį.
Tokiu būdu gaminti agurkai būna itin kieti ir traškūs.
Į 1l stiklainio dugną klojame keletą vynuogių lapų, skiltį česnako, druskos, priekonių konservavimui mišinio ir čili pipiriuką. Nedideliais agurkais prigrūdame stiklainį ir užpilame šaltu šaltinio ar gręžinio vandeniu (kuo šaltesnis - tuo geriau). Vandentiekio vanduo šiam receptui netinka, agurkai susiraukšlėja. Dengiame nuplikytu verdančiu vandeniu plastikiniu dangteliu ir iškart į rūsį.
Tokiu būdu gaminti agurkai būna itin kieti ir traškūs.