• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 30 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų makaronų (smulkūs)
  • 35 gramai sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 600 gramų krabų lazdelių
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo (čili)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (džiovinti, malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 30 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų makaronų (smulkūs)
  • 35 gramai sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 600 gramų krabų lazdelių
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo (čili)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (džiovinti, malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui susmulkinkite česnaką, pomidorus, įdėkite raudonėlio, čili kečupo ir viską sumaišę palikite 1 val. kambario temperatūroje.
    Smulkius makaronu išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sumaišykite su susmulkintomis krabų lazdelėmis, krapais, susmulkinta paprika (be sėklų), tarkuotu sūriu, susmulkintu svogūnu, miltais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
    Iš gautos masės suformuokite maždaug 12 kotletų ir palaikykite juos apie 30 min. šaldytuve.
    Po 30 min. apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Patiekite su pasigamintu aštriu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų