• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų agurkų (marinuoti)
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji, malta)
  • 240 gramų pupelių (konservuotos)
  • 150 gramų svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 800 gramų pomidorų sulčių
  • 60 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek grietinės
  • 400 mililitrų sultinio
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti gabalėliais, įdėti į puodą su įkaitusiu aliejumi ir pakepinti 5 min. Tada berti smulkintą papriką ir česnaką, įberti aitriosios paprikos ir dar šiek tiek pakaitinti.
    Įpilti pomidorų sultis ir sultinį, pavirti 10 min. nugriebiant putas.
    Tada dėti pupeles ir griežinėliais pjaustytus agurkus, iš anksto pakepintus svogūnus ir prieskonius. Užvirinti.
    Prieš patiekiant pagardinti sriubą grietine ir žalumynais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų agurkų (marinuoti)
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji, malta)
  • 240 gramų pupelių (konservuotos)
  • 150 gramų svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 800 gramų pomidorų sulčių
  • 60 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek grietinės
  • 400 mililitrų sultinio
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti gabalėliais, įdėti į puodą su įkaitusiu aliejumi ir pakepinti 5 min. Tada berti smulkintą papriką ir česnaką, įberti aitriosios paprikos ir dar šiek tiek pakaitinti.
    Įpilti pomidorų sultis ir sultinį, pavirti 10 min. nugriebiant putas.
    Tada dėti pupeles ir griežinėliais pjaustytus agurkus, iš anksto pakepintus svogūnus ir prieskonius. Užvirinti.
    Prieš patiekiant pagardinti sriubą grietine ir žalumynais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų