Miksteriu išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite miltus, įdėkite grietinę ir vėl suplakite. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius, tada tolygiai supilkite tešlą. Kepkite apie 25-30min. 180 laipsnių orkaitėje. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba cinamonu. Skanaus!
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus
3 vienetai obuolių (antaniniai)
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miksteriu išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite miltus, įdėkite grietinę ir vėl suplakite. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius, tada tolygiai supilkite tešlą. Kepkite apie 25-30min. 180 laipsnių orkaitėje. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba cinamonu. Skanaus!