INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės aronijų
- 1 vienetas citrinų
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti)
- šiek tiek margarino
- 4 vienetai kiaušinių
- 4 vienetai batono (riekelės)
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 stiklinė pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batoną supjaustykite nedideliais kubeliais, pamirkykite kiaušinių, pieno ir 2 šaukštų cukraus plakinyje.
Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir sudėkite pusę batono kubelių. Po to supilkite aronijas, sumaišytas su 4 šaukštais cukraus. Ant jų vėl dėkite batono kubelius, o viršų barstykite susmulkintais riešutais. Jei liko kiaušinių plakinio, jį užpilkite ant viršaus.
Kepkite orkaitėje, kol batono kubeliai gražiai apskrus.
REKLAMA