• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 200 gramų dešros (virta)
  • šiek tiek druskos (ar Maggi kubelis)
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 700 gramų grybų (konservuoti ar virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei grybai stipriai sūdyti - juos pirma numirkykite ir druskos dėkite labai atsargiai. Į keptuvę su aliejumi sudėkite grybus ir 5 min pakepinkite, tada sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinkite, kol svogūnai gražiai pagels. Sudėkite mažais kubeliais pjaustytą dešrą, smulkiai kapotus ar išspaustus česnakus, Maggi kubelio pusę, lauro lapelius, grietinę ir kečupą. Viską išmaišykite ir įpilkite 0.5 stiklinės vandens. Troškinkite 5-7 min. Baigus kepti sudėkite kapotus krapus.
    Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis ir pomidorų padažu. Papuošti galite kapotais krapais, ar petražolės šakele. Puikiai dera su raudonu ar baltu sausu vynu.

    Skanaus!

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 200 gramų dešros (virta)
  • šiek tiek druskos (ar Maggi kubelis)
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 700 gramų grybų (konservuoti ar virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei grybai stipriai sūdyti - juos pirma numirkykite ir druskos dėkite labai atsargiai. Į keptuvę su aliejumi sudėkite grybus ir 5 min pakepinkite, tada sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinkite, kol svogūnai gražiai pagels. Sudėkite mažais kubeliais pjaustytą dešrą, smulkiai kapotus ar išspaustus česnakus, Maggi kubelio pusę, lauro lapelius, grietinę ir kečupą. Viską išmaišykite ir įpilkite 0.5 stiklinės vandens. Troškinkite 5-7 min. Baigus kepti sudėkite kapotus krapus.
    Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis ir pomidorų padažu. Papuošti galite kapotais krapais, ar petražolės šakele. Puikiai dera su raudonu ar baltu sausu vynu.

    Skanaus!

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų