• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų pomidorų pastos
  • 200 gramų ryžių
  • 100 gramų svogūnų
  • 600 gramų jaučio kumpio
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • 600 gramų aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome mėsą nedideliais 15- 20 g gabalėliais, o aguročius maždaug 1 cm storumo skridinėliais. Mėsą ir aguročius kepiname atskirai. Į indą, kuriame troškinamas maistas, sudedame pakepintus aguročius, ant jų - pakepintą mėsą ir ryžius, sumaišome su svogūnais, patroškintais riebaluose ir sutaisytais su raudonaisiais pipirais. Iš viršaus dedame maždaug 2 cm storumo žiedais supjaustytų pomidorų. Viską apipilame sultiniu ir troškiname, kol išsitroškina mėsa.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų