Įkaitinkite puode alyvuogių aliejų ir pakepinkite jame susmulkintas česnako skilteles, kol jos įgaus aukso atspalvį. Tuomet sudėkite be odelių sugrūstus pomidorus ir viską gerai išmaišykite. Pridėkite druskos, cukraus, smulkinto baziliko, šviežiai spaustų citrinos sulčių, raudonųjų pipirų ir viską išmaišykite. Kaitinkite kol padažas užverda ir pavirkite dar apie 20-30 min. Šis padažas puikiai tinka prie makaronų bei įvairių virtinukų. Skanaus!
Įkaitinkite puode alyvuogių aliejų ir pakepinkite jame susmulkintas česnako skilteles, kol jos įgaus aukso atspalvį. Tuomet sudėkite be odelių sugrūstus pomidorus ir viską gerai išmaišykite. Pridėkite druskos, cukraus, smulkinto baziliko, šviežiai spaustų citrinos sulčių, raudonųjų pipirų ir viską išmaišykite. Kaitinkite kol padažas užverda ir pavirkite dar apie 20-30 min. Šis padažas puikiai tinka prie makaronų bei įvairių virtinukų. Skanaus!