• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 6 česnakų
  • 400 gramų pomidorų pastos (be odelių, grūsti)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite puode alyvuogių aliejų ir pakepinkite jame susmulkintas česnako skilteles, kol jos įgaus aukso atspalvį.
    Tuomet sudėkite be odelių sugrūstus pomidorus ir viską gerai išmaišykite.
    Pridėkite druskos, cukraus, smulkinto baziliko, šviežiai spaustų citrinos sulčių, raudonųjų pipirų ir viską išmaišykite.
    Kaitinkite kol padažas užverda ir pavirkite dar apie 20-30 min.
    Šis padažas puikiai tinka prie makaronų bei įvairių virtinukų.
    Skanaus!

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 6 česnakų
  • 400 gramų pomidorų pastos (be odelių, grūsti)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite puode alyvuogių aliejų ir pakepinkite jame susmulkintas česnako skilteles, kol jos įgaus aukso atspalvį.
    Tuomet sudėkite be odelių sugrūstus pomidorus ir viską gerai išmaišykite.
    Pridėkite druskos, cukraus, smulkinto baziliko, šviežiai spaustų citrinos sulčių, raudonųjų pipirų ir viską išmaišykite.
    Kaitinkite kol padažas užverda ir pavirkite dar apie 20-30 min.
    Šis padažas puikiai tinka prie makaronų bei įvairių virtinukų.
    Skanaus!

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų