• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės bulvių (nuskustos ir supjaustytos mažais kubeliais)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 stiklinės svogūnų (supjaustyti griežinėliais)
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 300 gramų dešrelių (Biovela)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės bulvių (nuskustos ir supjaustytos mažais kubeliais)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 stiklinės svogūnų (supjaustyti griežinėliais)
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 300 gramų dešrelių (Biovela)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti jame svogūnus. Pabarstyti druska bei pipirais.
    Tuomet sudėti kubeliais supjaustytas dešreles ir pakepinti apie 2 minutes.
    Po 2 minučių sudėti bulves ir pakepinti apie 1 minutę.
    Dubenyje išplakti kiaušinius su druska ir pipirais.
    Su šaukštu paspaudus masę keptuvėje, supilti plaktus kiaušinius.
    Tuomet dėti keptuvę į orkaitę ir kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus išimkite keptuvę iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite.
    Supjaustykite į atskiras porcijas ir sudėkite į lėkštes.
    Prieš patiekiant apibarstykite petražolėmis.
    Skanaus!

Autorius: Sabina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų