Supjaustykite nuluptus baklažanus, sumaišykite juos su druska, sudėkite į kiaurasamtį virš dubens ir palaikykite apie 4 h kambario temperatūroje (baklažanai išskirs tamsų kartų skystį). Nusivarvėjusius baklažanus nusausinkite. Supilkite į puodą vandenį bei actą, sudėkite baklažanus ir virkite apie 2-3 min., kartais pamaišant, kol baklažanai suminkštės. Apvirtus baklažanus nusunkite, sudėkite į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų ir sudėjus baklažanus į dubenį palikti 4 val., kad atvėstų. Atvėsusius baklažanus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Taip paruoštus baklažanus sudėkite į stiklainius su griežinėliais supjaustytu česnaku, raudonėliais, juodaisiais pipirais ir smulkintais raudonaisiais pipirais. Viską užpilkite aliejumi ir sandariai uždarius laikyti apie 2-3 dienas šaldytuve. Tuomet galima valgyti. Taip paruoštus baklažanus šaldytuve galima laikyti maždaug 1 mėn. Skanaus.
Supjaustykite nuluptus baklažanus, sumaišykite juos su druska, sudėkite į kiaurasamtį virš dubens ir palaikykite apie 4 h kambario temperatūroje (baklažanai išskirs tamsų kartų skystį). Nusivarvėjusius baklažanus nusausinkite. Supilkite į puodą vandenį bei actą, sudėkite baklažanus ir virkite apie 2-3 min., kartais pamaišant, kol baklažanai suminkštės. Apvirtus baklažanus nusunkite, sudėkite į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų ir sudėjus baklažanus į dubenį palikti 4 val., kad atvėstų. Atvėsusius baklažanus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Taip paruoštus baklažanus sudėkite į stiklainius su griežinėliais supjaustytu česnaku, raudonėliais, juodaisiais pipirais ir smulkintais raudonaisiais pipirais. Viską užpilkite aliejumi ir sandariai uždarius laikyti apie 2-3 dienas šaldytuve. Tuomet galima valgyti. Taip paruoštus baklažanus šaldytuve galima laikyti maždaug 1 mėn. Skanaus.