• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų baltojo vyno
  • 250 mililitrų vandens
  • 450 gramų cukraus
  • 1 kilogramas apelsinų
  • 700 mililitrų degtinės
  • 1 žiupsnelis maltos kalendros
  • 1 pundelis mėtų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų baltojo vyno
  • 250 mililitrų vandens
  • 450 gramų cukraus
  • 1 kilogramas apelsinų
  • 700 mililitrų degtinės
  • 1 žiupsnelis maltos kalendros
  • 1 pundelis mėtų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1200

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas.
    Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis.
  2. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti.
    Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę.
    Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 valandas.
  3. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml.
    Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų