• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 20 gramų sezamo sėklų
  • 500 gramų upėtakių
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai džemo (apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti marinatą:
    išspausti apelsino sultis, supilti į jas sojos padažą, garstyčias, apelsinų džemą ir maltos kalendros. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Upėtakį supjaustyti gabaliukais, sudėti į kepimo indą ir užpilti marinatu.
    Palaikyti žuvį marinate 30 min. Tada apibarstyti sezamu ir kepti orkaitėje apie 20 min.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 20 gramų sezamo sėklų
  • 500 gramų upėtakių
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai džemo (apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti marinatą:
    išspausti apelsino sultis, supilti į jas sojos padažą, garstyčias, apelsinų džemą ir maltos kalendros. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Upėtakį supjaustyti gabaliukais, sudėti į kepimo indą ir užpilti marinatu.
    Palaikyti žuvį marinate 30 min. Tada apibarstyti sezamu ir kepti orkaitėje apie 20 min.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų