Dideliame dubenyje sumaišomas 1 šaukštas tarkuotos apelsinų žievelės, vanduo, 0,5 stiklinės apelsinų sulčių, aliejus ir kiaušiniai. Tuomet įmaišomi su kepimo milteliais, vanile bei cukrumi sumaišyti miltai. Galiausiai įmaišomos aguonos. Tešla supilama į aliejumi pateptą ir miltais pabarstytą kekso formą. Kepama apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iškeptą keksą palikti 15 min. formoje, kad pravėstų. Tuomet išimti keksą iš formos ir palikti pilnai atvėsti. Glajui nedideliame dubenyje sumaišoma cukraus pudra, 0,25 šaukštelio tarkuotos apelsinų žievelės ir 2 šaukštai apelsinų sulčių. Gauta mase aptepamas keksas ir apibarstomas stambiau tarkuota apelsino žievele. Skanaus.
Dideliame dubenyje sumaišomas 1 šaukštas tarkuotos apelsinų žievelės, vanduo, 0,5 stiklinės apelsinų sulčių, aliejus ir kiaušiniai. Tuomet įmaišomi su kepimo milteliais, vanile bei cukrumi sumaišyti miltai. Galiausiai įmaišomos aguonos. Tešla supilama į aliejumi pateptą ir miltais pabarstytą kekso formą. Kepama apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iškeptą keksą palikti 15 min. formoje, kad pravėstų. Tuomet išimti keksą iš formos ir palikti pilnai atvėsti. Glajui nedideliame dubenyje sumaišoma cukraus pudra, 0,25 šaukštelio tarkuotos apelsinų žievelės ir 2 šaukštai apelsinų sulčių. Gauta mase aptepamas keksas ir apibarstomas stambiau tarkuota apelsino žievele. Skanaus.