2 porcijos: sudėti visus ingredientus (išskyrus apelsino žieveles) į puodą. Maišyti ant ugnies, kol šokoladas ištirps. Sustiprinti ugnį ir stipriai maišyti tol, kol beveik užvirs. Nuimti nuo ugnies ir suplakti. Vėl pastatyti ant ugnies ir vėl beveik užvirinti. Vėl nuimti ir suplakti. Tada sudėti apelsino žieveles, išpjaustytas plonomis juostelėmis.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų (žievelė)
0.5 arbatinio šaukštelio kavos (tirpi)
4/5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
2 stiklinės pieno
120 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
2 porcijos: sudėti visus ingredientus (išskyrus apelsino žieveles) į puodą. Maišyti ant ugnies, kol šokoladas ištirps. Sustiprinti ugnį ir stipriai maišyti tol, kol beveik užvirs. Nuimti nuo ugnies ir suplakti. Vėl pastatyti ant ugnies ir vėl beveik užvirinti. Vėl nuimti ir suplakti. Tada sudėti apelsino žieveles, išpjaustytas plonomis juostelėmis.