Išspauskite iš apelsino sultis (50-70 ml gaunasi). Sutarkuokite apelsino žievelę. Minkštą sviestą išsukite su vaniliniu ir baltuoju cukrumi. Įmaišome kiaušinius, sultis ir žievelę. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą. Tešlą supilame į kepimo formeles. Kepame 180 laipsnių orkaitėje iki 25minučių.
Autorius: Birutė
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išspauskite iš apelsino sultis (50-70 ml gaunasi). Sutarkuokite apelsino žievelę. Minkštą sviestą išsukite su vaniliniu ir baltuoju cukrumi. Įmaišome kiaušinius, sultis ir žievelę. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą. Tešlą supilame į kepimo formeles. Kepame 180 laipsnių orkaitėje iki 25minučių.