• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 kilogramo starkių
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (žuvies kepsniai)
  • 1 sauja žalumynų ((krapai, petražolės, salierai))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 kilogramo starkių
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (žuvies kepsniai)
  • 1 sauja žalumynų ((krapai, petražolės, salierai))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį nuskusti, išdarinėti, išplauti.
    Prieskonius sumaišyti su smulkintomis žolelėmis, svogūnais, česnaku, druska ir ištrinti žuvį.
  2. Palaikyti vėsiai bent 4 val.
    Aptepti aliejaus - majonezo mišiniu ir kepti orkaitėje ar lauke ant grotelių apie pusantros valandos.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų