Išskobkite ananaso minkštimą ir sutrinkite jį su jogurtu bei cukraus pudra. Gautą masę supilkite į ledukų formeles ir padėkite į šalymo kamerąį. Kitą dieną išimkite sušalusius ledukus, sutrinkite juos ir sudėję į indelį padėkite dar 30 minučių į šaldymo kamerą. Tuomet suformuokite su šaukštu šerbeto kamuoliukus, sudėkite į ledaines ir palaukę 5 min. patiekite. Skanaus!
Autorius: Ramunė
INGREDIENTAI:
200 gramų ananasų
80 gramų cukraus pudros
320 gramų jogurto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išskobkite ananaso minkštimą ir sutrinkite jį su jogurtu bei cukraus pudra. Gautą masę supilkite į ledukų formeles ir padėkite į šalymo kamerąį. Kitą dieną išimkite sušalusius ledukus, sutrinkite juos ir sudėję į indelį padėkite dar 30 minučių į šaldymo kamerą. Tuomet suformuokite su šaukštu šerbeto kamuoliukus, sudėkite į ledaines ir palaukę 5 min. patiekite. Skanaus!