Kiaulienos sprandinę ar nugarinę supjaustome kubeliais. Mėsą įtriname druska, armėniškų prieskonių mišiniu, sudedame žiedais supjaustytus svogūnus ir išmaišome. Užpilame aliejumi ir dar kartą išmaišome. Po to supilame vyną ir dar kartą permaišome. Marinuojame ~2 paras, karts nuo karto mėsą pamaišant. Kepame ant įkaitintų žarijų. Skanaus!
Autorius: Aleksandras
INGREDIENTAI:
4 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulienos
150 gramų saulėgrąžų aliejaus
0.5 litro raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (armėniški)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos sprandinę ar nugarinę supjaustome kubeliais. Mėsą įtriname druska, armėniškų prieskonių mišiniu, sudedame žiedais supjaustytus svogūnus ir išmaišome. Užpilame aliejumi ir dar kartą išmaišome. Po to supilame vyną ir dar kartą permaišome. Marinuojame ~2 paras, karts nuo karto mėsą pamaišant. Kepame ant įkaitintų žarijų. Skanaus!