• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų
  • 1 vienetas vištiena
  • 1 vienetas alaus (butelis)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų
  • 1 vienetas vištiena
  • 1 vienetas alaus (butelis)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą įtrinti česnaku, druska bei pipirais, apibarstyti kmynais ir palikti šaltai per naktį.
    Citriną peilio smaigaliu subadyti ir įmesti minutei į verdantį vandenį. Alaus butelyje palikti trečdalį, likusius du trečdalius pripilti šalto virinto vandens.
    Vištą pamauti ant butelio, į kaklą įsprausti citriną ir pašauti į orkaitę maždaug 40 min. Kepti turi tiek, kad gražiai apskrustų.
    Verdantis alus su vandeniu garuoja ir taip kepanti višta prisigeria apynių kvapo, o valgant būna labai sultinga. Apvirus citrina pro skylutes praleidžia skystį, kuris vištienai suteikia rūgštelės. Skanaus.

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų