• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • šiek tiek kmynų
  • 250 gramų kopūstų (baltieji, gūžiniai)
  • 250 gramų svogūnų
  • 60 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 250 gramų avienos (gali būti riebi jautiena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome lašinius nedideliais gabalėliais ir kepame juos įkaitintoje keptuvėje. Supjaustome kopūstus, svogūnus ir avieną. Sluoksniais dedame supjaustytus kopūstus, svogūnus, o ant viršaus mėsos gabalėlius, įberiame druskos ir maltų kmynų. Užpilame vandens arba sultinio ir troškiname. Baigiant troškinti dedame žalias bulves, supjaustytas kubeliais, tada įberiame petražolių lapelių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų