• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas aguročių ((vidutinis))
  • 200 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 vienetas morkų ((vidutinė))
  • 200 gramų ryžių ( (apvirti))
  • 100 gramų grybų ((smulkinti) apie)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • 2 skiltelės česnakų ((smulkiai supjaustytas))
  • šiek tiek krapų (smulktinti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai ir universalūs (Santa Maria))
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas aguročių ((vidutinis))
  • 200 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 vienetas morkų ((vidutinė))
  • 200 gramų ryžių ( (apvirti))
  • 100 gramų grybų ((smulkinti) apie)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • 2 skiltelės česnakų ((smulkiai supjaustytas))
  • šiek tiek krapų (smulktinti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai ir universalūs (Santa Maria))
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurotį perpjauti išilgai pusiau, truputį išskobti, barstyti Santa Maria prieskoniais.
  2. Svogūną ir morkas smulkinti, pakepinti alyvuogių aliejuje.
  3. Į maltą mėsą berti Santa Maria prieskonių, dėti kiaušinį, gerai išmaišyti. Aguročio minkštimo dalį smulkinti, grybus smulkinti ir viską berti į keptuvę su morkomis ir svogūnais. Suberti ir apvirtus ryžius. Viską gardinti prieskoniais, druska, česnaku, dėti sviesto, berti krapų (galima dėti truputį pomidorų tyrės). Viską pakepinti trumpai.
  4. Į aguročio puseles pridėti paruošto įdaro, dėti į foliją ir talpinti į konvekcinę krosnelę (pašildytą) 180 -2 00 laipsnių iki 30 min. Po to atidengti, barstyti sūriu ir dar pakepinti, kol sūris gražiai pagels, barstyti Santa Maria prieskoniais.
  5. Valgyti - su pomidorų padažu, majonezu, na, pasirinktinai. Jei kas nevalgo mėsos, galima gaminti tik su ryžiais, grybais. Ragaukite, patiks, galima ruošti ir su cukinija.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų