Kmynus pakepiname sausoje keptuvėje. Stebime, kad nesudegtų. Agurkus stambiai sutarkuojame, nuspaudžiame skystį. Sumaišome agurkus su prieskoniais ir jogurtu, sukratome. Smulkiai supjaustome petražoles ir krapus. Juos įbarstome į raitą prieš pat valgant arba patiekiame mažame indelyje atskirai.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
300 mililitrų jogurto (natūralus)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kmynus pakepiname sausoje keptuvėje. Stebime, kad nesudegtų. Agurkus stambiai sutarkuojame, nuspaudžiame skystį. Sumaišome agurkus su prieskoniais ir jogurtu, sukratome. Smulkiai supjaustome petražoles ir krapus. Juos įbarstome į raitą prieš pat valgant arba patiekiame mažame indelyje atskirai.