• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGA šaldyta)
  • 200 gramų aguonų ((paruoštos kepimui))
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGA šaldyta)
  • 200 gramų aguonų ((paruoštos kepimui))
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, pakočioti.
  2. Razinas užmerkti karštame vandenyje 10 minučių.
  3. Tešlą aptepti kepimui paruoštomis aguonomis ( tokias pirkau prekybos centre).
  4. Tepti ne iki pat kraštų , kad geriau susivyniotų ir geriau būtų suformuoti pasagą
  5. Razinas išimti iš vandens, nusausinti, suberti ant aguonų.
  6. Keletą razinų palikti papuošimui.
  7. Paruoštą tešlą susukti į volelį ir sulenkti pasagos forma.
  8. Aptepti pienu arba kiaušinio plakiniu , prismaigstyti razinų.

    Kepti kaip nurodyta ant tešlos pakuotės.

    Skanaus!

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų