Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir viską gerai išplakti su mikseriu. Įpilti grietinę, suberti vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, maišyti tol kol gausis vientisa masė. Suberti miltus ir aguonas, viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta. Ištepti kepimo formą sviestu, pabarstyti miltais, supilti tešlą ir kepti apie 40-50 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės aguonų
1 stiklinė cukraus
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir viską gerai išplakti su mikseriu. Įpilti grietinę, suberti vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, maišyti tol kol gausis vientisa masė. Suberti miltus ir aguonas, viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta. Ištepti kepimo formą sviestu, pabarstyti miltais, supilti tešlą ir kepti apie 40-50 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus.