• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 100 gramų aguonų
  • 100 gramų cukraus (rudas ("Dansukker"))
  • 2 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 100 gramų aguonų
  • 100 gramų cukraus (rudas ("Dansukker"))
  • 2 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 40

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą reikia plonai plonai iškočioti, kad gautųsi didelis stačiakampis. Tuomet ištepti visą tą stačiakampį lengvai šakute išplaktais kiaušiniais, ir visą plotą apibarstyti aguonų, sezamo ir cukraus mišiniu.
    Dabar visą stačiakampį reikia perlenkti gražiai pusiau- paspausti , ir vėl padaryti tą patį- ištepti kiaušiniu ir mišiniu.
    Imam peilį, ar jei turim- picos ar koldūnų pjaustymo ratuką ir visą plotą supjaustom plonom juostelėm- reiktų pasistengti, kad juostelių skaičius būtų lyginis.Imkite dvi juosteles, uždėkite vieną ant kitos,viršų suspauskite, tada susukite spirale ir apačioje gautus galus suspauskite, kaip viršuje, kad kepant neišsivyniotų.
    Ištiesiam juosteles skardoje, ir šaunam į 190°C temp. karštumo orkaitę 15-20 minučių, kol gražiai apskrus.

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų