• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų baklažanų
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (geltonoji)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas paprikų (žalioji)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio žalumynų ((pvz., šviežus rozmarinas, čiobrelis ir bazilikas))
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas perpjauti pusiau, išimti sėklas, nuplauti ir supjaustyti juostelėmis.
    Nuplautą cukiniją ir svogūnus supjaustyti griežinėliais, o česnakus susmulkinti.
    Baklažanus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti keturkampiais gabaliukais.
    Didelėje keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepinti svogūnus, kol pasidarys skaidrūs, sudėti saldžiuosius pipirus, trumpai apkepti, suberti baklažanų gabaliukus ir truputį pasūdyti.
    Patroškintas daržoves apdėti cukinijų griežinėliais ir vėl pasūdyti bei užbarstyti česnakais.
    Paskui sudėti rozmarinus, kitus žalumynus, įpilti 1/8 l vandens ir viską troškinti 25 minutes.
    Tuo tarpu nuplikyti ir nulupti pomidorus, supjaustyti į 8 dalis, išimti sėklas.
    Likus 10 minučių iki patiekalo gaminimo pabaigos sudėti pomidorus.
    Patiekiant į stalą troškinį apibarstyti petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Agnytė

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų baklažanų
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (geltonoji)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas paprikų (žalioji)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio žalumynų ((pvz., šviežus rozmarinas, čiobrelis ir bazilikas))
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas perpjauti pusiau, išimti sėklas, nuplauti ir supjaustyti juostelėmis.
    Nuplautą cukiniją ir svogūnus supjaustyti griežinėliais, o česnakus susmulkinti.
    Baklažanus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti keturkampiais gabaliukais.
    Didelėje keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepinti svogūnus, kol pasidarys skaidrūs, sudėti saldžiuosius pipirus, trumpai apkepti, suberti baklažanų gabaliukus ir truputį pasūdyti.
    Patroškintas daržoves apdėti cukinijų griežinėliais ir vėl pasūdyti bei užbarstyti česnakais.
    Paskui sudėti rozmarinus, kitus žalumynus, įpilti 1/8 l vandens ir viską troškinti 25 minutes.
    Tuo tarpu nuplikyti ir nulupti pomidorus, supjaustyti į 8 dalis, išimti sėklas.
    Likus 10 minučių iki patiekalo gaminimo pabaigos sudėti pomidorus.
    Patiekiant į stalą troškinį apibarstyti petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Agnytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų